Vad kan ett tryckeri hjälpa dig med?

Vad finns det att trycka på? Tryckta saker kan vara en jätte bra grej att ge bort i nästan vilken situation som helst! Här ska ni få ta del av idéer och inspiration på vad man kan trycka och när det passar sig bra. När ska man vända sig till ett tryckeri helt enkelt.

En present till sina anställda
Anställda behöver alltid muntras upp, få känna att dom är värda något och att det faktiskt är dom som driver företaget framåt och skapar kvalitén på företagets resultat. Att då vända sig till ett tryckeri i denna stund är en super bra idé som nog de allra flesta kan uppskatta!

Idéer
• Mugg – att få en mugg med en bild på sig och sitt namn är en jätte bra idé. På många företag används mugg efter mugg och skapar högar med disk som sen ingen tar ansvar för. Har alla en mugg där ett tryckeri har tryckt namn och en bild på den anställda så försvinner problemet. Det får också de anställda att känna sig speciella och delaktiga i företaget.
• Ett verktyg – Beroende på vart du jobbar så kan ett verktyg där ett tryckeri tryckt den anställdes namn på vara passande. Kanske en tumstock? En hammare? Eller ett eget mobilskal om telefonen används mycket i arbetet.
• Valfri tavla – Många vill ha fina canvas tavlor hemma på väggen men det är ofta dyrt. Att ge sina anställda en canvas tavla där dom själva får välja motivet är en väldigt omtänksam gest mot sina anställda som verkligen får dom att känna sig speciella.

Till födelsedagar
Om man inte har råd med en sån dyr present så är en present från ett tryckeri alltid en bra idé då slutsumman om man bara nöjer sig med en produkt blir helt rimlig för de flesta människors plånböcker.

Idéer
• En tavla – beroende på vad du har för relation till den som fyller år är en tavla som ett tryckeri har tryckt upp med er på lite olika bilder i en ram fint. En kärleksfull gest som visar betydelsen av vänskapen eller släktskapet.
• En nyckelring – vissa människor tappar ständigt bort sina nycklar, ofta beror det på att dom har alldeles för små nyckelringar så nycklarna i helhet blir ett väldigt litet objekt som är lätt att tappa bort. Skaffa en stornyckelring och låt ett tryckeri trycka något fint eller roligt på.
• Kläder – Att få ett klädesplagg där det står ett roligt, fint eller smart citat passar nog de flesta. Då kan man anpassa det som ska stå på helt efter den som ska få det.

Laget
Spelar man fotboll, rugby eller kanske volley boll? Då kan det vara kul och det kan verkligen öka sammanhållningen i laget om man har likadana kläder. Man lämna in kläderna på ett tryckeri så hjälper dom till att trycka allas namn och sen namnet på laget. Många lag har också en logga som identifierar laget med en bild. Det kan ett tryckeri hjälpa till att få dit så att det blir av bra kvalité.